What the fund ?: Een handboek over funding van scale-ups en groeibedrijven by Nathalie De Ceulaer

Choose a shelf or add to a new one
Recommend

Recommend and receive 50% of the profit on any sale you generate

What the fund ?: Een handboek over funding van scale-ups en groeibedrijven

OVER HET BOEK

Een onderneming met een ambitieus groeiplan heeft vroeg of laat geld nodig. Dit boek richt zich op start-ups en scale-ups die voor het eerst een beduidende financieringsronde overwegen.
Na de eerste geldschieters, de “friends, fools en family” en de business angels, kom je als ondernemer terecht bij investeringsfondsen en financiële instellingen, waar andere verwachtingen heersen en vaak ook een andere woordenschat gehanteerd wordt. Met “What the fund?” heb je een handleiding die je door dit proces loodst.
Nathalie De Ceulaer geeft je praktische tips en praktijkvoorbeelden. Ze schrijft begrijpelijke taal voor ondernemers die geen financiële achtergrond hebben.

OVER DE SCHRIJVER

Nathalie De Ceulaer heeft als CFO, adviseur en coach meer dan 10 jaar ervaring in het ophalen van financiering bij financieringsfondsen en financiële instellingen. Ze heeft talrijke bedrijven geholpen bij hun “investor readiness”. Momenteel is Nathalie CFO van het investeringsfonds Fortino Capital en adviseur bij verschillende (kleine en grotere) bedrijven. Ze is gastprofessor bij de Antwerp Management School en Solvay. Ze geeft workshops over strategie, financiering, rapportering en KPI’s bij verschillende organisaties.

Publisher: Primento Digital Publishing ISBN: 9789048632589 Pages: 276